Onderhoud

Je ramen en deuren vormen een erg belangrijk onderdeel van je woning, en verdienen de beste zorg. Bij Meukens kan je niet alleen rekenen op onze expertise bij de keuze en plaatsing van je ramen of deuren, maar ook voor het volledige onderhoud ervan ben je bij ons op de juiste plaats.

Het loont de moeite om geregeld je ramen, deuren of schuiframen een grondig nazicht te schenken om hen in optimale conditie te houden. Daarvoor kan je vertrouwen op de kennis van onze specialisten. Maar ook het afregelen van je ramen of deuren, of het smeren van specifieke onderdelen zoals de cilinders, kan je aan ons overlaten.

Ook zorgen we voor het opspieën van je glaspartijen en kunnen we -indien nodig- individuele stukken aan je raam- of deurwerk herstellen of vervangen. Hiervoor gebruiken we steeds kwalitatieve elementen van de meest gerenommeerde producenten in de sector zoals Reynaers Alumunium en Schuco.

Wil je zélf het onderhoud van je ramen of deuren verzorgen? Geen enkel probleem. Meukens NV beschikt over een uitgebreid gamma aan gespecialeerde producten zodat je zelf de klus in een handomdraai kan klaren.

Heb je nog vragen over hoe Meukens jou kan bijstaan bij het onderhoud van je ramen en deuren of wil je meer informatie over bepaalde onderhoudsproducten? Neem dan via dit formulier contact op met onze specialisten, en we bereiken je zo snel mogelijk terug.

Extraatje:

Wil je meer weten over hoe je je aluminium ramen of deuren het best verzorgt? Deze handige folder helpt je verder!

Download folder