Over Ons

Waarom kies je Meukens voor je ramen & deuren?

Een goede leverancier voor je ramen & deuren is kiezen is niet eenvoudig.

  • Waarom moet je voor Meukens kiezen?
  • Reeds 28 jaren ervaring in aluminium
  • Gedegen vakkennis en opgeleid personeel
  • Fabricage in eigen atelier en niet in het buitenland
  • Respect voor de gemaakte afspraken
  • Correcte prijs
  • Uitstekende na-service

Een familiebedrijf uitgebouwd door vader André en zijn zonen Kris en Geert.

Officiële Reynaers Partner

ReynaersPartnerLogoGrootAls vakbedrijf werken we nauw samen met Reynaers. Dit heeft tal van voordelen. Als partner kennen we alle mogelijkheden en combinaties van ramen & deuren van Reynaers.

Daarom adviseren wij je perfect bij de bouwplannen en de uitvoering hiervan. In ons atelier te Beringen wordt de ramen & deuren op maat gemaakt met Reynaers profielen en accessoires.

Door de continue opleidingen die Reynaers voorziet, zijn we volledig op de hoogte van de nieuwe technologieën zowel op als naast de werf. Van offerte tot geïnstalleerd raam- en deursysteem, wij weten hoe het in elkaar zit.

We bieden een meerjarige garantie zonder zorgen, we leveren een uitstekende service aan een correcte prijs en hoge kwaliteit.

De Reynaers aluminium profielen zijn topproducten en ze werken enkel met het beste materiaal.
Kom eens kijken in onze toonzaal en atelier te Beringen, de koffie staat reeds voor u klaar.

Eigen plaatsing

Bij Meukens staan we gekend om onze service, en daar gaan we ver in. Je bent zelf een (onder)aannemer en je verkiest om de ramen en/of deuren zelf te installeren? Dat is voor ons geen enkel probleem.

Het is dus niet verplicht de plaatsing door onze plaatsers te laten uitvoeren. Bij Meukens kan je dus simpelweg ook je favoriete modellen bestellen, om ze dan zelf te komen ophalen en te installeren.

1. 28 jaar ervaring

28 jaar geleden starte André Meukens als éénmanszaak met aluminium schrijnwerk. Klein begonnen in de achterbouw aan de woning. Daarvoor werkte André als aluminium schrijnwerker bij één van de eerste echte aluminium raamproducenten in Beverlo.

Zijn ervaring geeft hij nu door aan zijn zonen Geert en Kris. Op jonge leeftijd vertoefde zij al in het atelier van vader André en zo kregen ze de smaak te pakken. Sinds 2006 werken Kris en Geert mee in het familiebedrijf.

2. Familiebedrijf

De administratie en planning gebeurt door Geert. Verder legt Geert alles uit over de producten en maakt hij je offerte. De opmeting en opvolging gebeurt door broer Kris. Na de goedkeuring van de offerte komt hij langs om alles op te meten.

Het hele proces, de keuze van producten, de opmeting, de plaatsing, de oplevering en de na-service wordt op de voet gevolgd door iemand van de familie Meukens.

3. Grote vakkennis

Door een constante bijscholing en professionele begeleiding zijn wij op de hoogte van alles wat de markt te bieden heeft. Wij zijn op de hoogte van de laatste nieuwtjes in ramenland.

Omdat wij een officiële Reynaers partner zijn hebben we toegang tot de nodige technische documenten. We kennen de Reynaerts producten door en door. Goed advies en gedegen kennis helpen een succesvol bouwproject te realiseren.

4. Stipte uitvoering

De fabricage en plaatsing wordt volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. De planning wordt nauwkeurig opgevolgd en oplevering wordt grondig gecontroleerd.

Een goede relatie met de bouwheer is van blijvende aard. Zowel tijdens het bouwproces als daarna. Wij staan erop om alle afspraken tot in de detail te respecteren. Dit maakt onze service uniek en draagt bij tot onze reputatie. Een mooie realisatie en tevreden klant, daar gaan wij voor.

5. Hoge kwaliteit

Kris & Geert vertellen: "Standaard aluminium schrijnwerk bestaat niet. Wij werken steeds op maat en naar de wensen van de klant." Dankzij de juiste technische en moderne uitrusting van de schrijnwerkerij, de vakbekwaamheid van het personeel en de nauwkeurige opvolging ben je zeker van een correcte uitvoering je bouwproject.

De service na verkoop is even belangrijk als een goede oplevering. Het verhaal stopt niet de plaatsing, je kan hier terecht voor al je verdere vragen betreffende onderhoud, reiniging, ...

6. Correcte prijs

Geen agressieve verkopers, geen verkooptrucks, bij ons krijg je een eerlijke prijs voor hoogstaande kwaliteitsproducten. We produceren en fabriceren alle ramen en deuren in ons eigen atelier. Dit gebeurt door vakmensen. Zo ben je zeker van de geleverde kwaliteit.