aluminium deuren deuren voordeur buitendeur glasraam

Aluminium deuren: een prima keuze

Je voordeur is meer dan alleen de toegang tot je woning. Je maakt er ook de eerste indruk mee. Daarom ga je beter niet licht over de keuze van je buitendeur. Met de aluminium deuren van Meukens zit je goed, want die zijn sterk, strak én veilig. Bovendien maken we je aluminium deuren precies zoals jij die wilt. Zo past je deur perfect bij jou en je woning.

 

 

Contacteer Meukens voor jouw aluminium deur

Aluminium deuren zijn sterk

Aluminium deuren zijn een goede keuze omdat ze zo enorm sterk zijn – zelfs met een glasraam erin verwerkt. Aluminium is namelijk een duurzaam en vormvast materiaal dat goed tegen temperatuurschommelingen, wisselende weersomstandigheden en een stootje kan. Het is bijna niet te vervormen en houdt dus gemakkelijker dieven tegen.

Alle voordelen van aluminium deuren op een rij.

Aluminium deuren hebben stijl

Aluminium deuren bestaan in allerlei stijlen – slank of robuust, modern of landelijk, met raam of zonder. Die keuze laten we aan jou over. Net als de kleur: naturel of gelakt met een krasvrije poederlak in jouw favoriete kleur. Aan beide zijden een andere kleur? Perfect mogelijk! Jij bepaalt hoe jouw deur eruitziet. En omdat de panelen de hele vleugel bedekken, hebben onze aluminium deuren sowieso een stijlvolle uitstraling. Voeg daaraan nog een van onze gelakte siergrepen toe en je aluminium deur is helemaal af. Van een aankomst in stijl gesproken!

Ontdek waarom aluminium deuren een goed idee zijn.

Aluminium deuren zijn milieuvriendelijk

Baart het klimaat je zorgen? Dan kies je met een gerust hart voor aluminium deuren. De reden is eenvoudig: aluminium deuren isoleren erg goed. Dat komt doordat ze een thermische onderbreking hebben die warmtegeleiding of condensatie voorkomt. Zo blijft het binnen langer warm in de winter en langer koel in de zomer. En dat voel je aan je energiefactuur. Bovendien zijn aluminium deuren volledig recycleerbaar én komen er geen schadelijke stoffen vrij bij brand. Het milieu is je dus zeker dankbaar als je voor aluminium deuren kiest!

Aluminium deuren zijn onderhoudsvriendelijk

En tot slot een niet onbelangrijk voordeel van aluminium deuren: ze vragen maar weinig onderhoud. Je maakt ze tweemaal per jaar schoon met lauw water met een niet-agressief, PH-neutraal product. Woon je in de stad, aan de kust of in de buurt van een spoorweg? Dan doe je dat vier keer per jaar. Voor aluminium deuren aan de zuidelijke kant van je woning ga je het best ook verwering door uv-straling tegen. En scharnier- en sluitpunten en andere bewegende onderdelen van je aluminium deuren smeer je jaarlijks voor een vlotte werking. De Meukens-adviseurs vertellen je graag meer over de juiste producten.

 

Op zoek naar de aluminium deuren van je dromen? Neem contact op met Meukens.