nieuwe ramen en deuren nieuwe ramen nieuwe deruen ramen en deuren ramen

Tijd voor nieuwe ramen en deuren

Bouwplannen? Dan heb je nieuwe ramen en deuren nodig. Want die zijn essentieel in elke woning. Ze zorgen voor toegang en lichtinval en houden koude en warmte buiten. Je kiest je nieuwe ramen en deuren dus beter zorgvuldig. Meukens maakt voor jou de ramen en deuren die perfect passen in je nieuwbouw- of renovatieproject. Van stijlvolle raampartijen en industriële voordeuren tot elegante schuifelementen.

 

Contacteer Meukens voor jouw nieuwe ramen en deuren.

Nieuwe ramen en deuren in jouw stijl

Bij Meukens vind je nieuwe ramen en deuren in alle maten en kleuren. Jij bepaalt helemaal zelf hoe ze eruitzien. Aluminium ramen, aluminium deuren of kies voor pvc. Groot of klein. Dubbel of triple glas. Door te spelen met allerlei vormen en kleuren geef je je woning een persoonlijke toets. Al onze ramen en deuren hebben slanke profielen, waardoor hun strakke uitstraling bij elke woonstijl past. Ook grote glaspartijen zijn mogelijk. Je hebt een ruime keuze in stijl en afwerking. De adviseurs van Meukens begeleiden je graag naar de juiste nieuwe ramen en deuren.

Start hier je zoektocht naar je nieuwe ramen en deuren.

Nieuwe ramen en deuren en isolatie

Het is belangrijk dat je woning voldoet aan de huidige normen voor isolatie. Je nieuwe ramen en deuren dus ook. Alleen dan zorgen ze ervoor dat je het hele jaar door van aangename temperaturen geniet en dat je energieverbruik aanzienlijk daalt. Vraag ons gerust advies over de beste keuze voor jouw woning. Voor een optimale isolatie kun je je nieuwe ramen en deuren combineren met ingebouwde screens of zonwerend glas. Hou daarmee alvast rekening tijdens je (ver)bouwplannen.

Zo bepaal je hoe je nieuwe ramen en deuren eruit zullen zien.

Veilige nieuwe ramen en deuren

Het is ook interessant om aan je veiligheid te denken bij je keuze van nieuwe ramen en deuren. Zo zijn pvc en aluminium uitzonderlijk sterk en goed bestand tegen pogingen tot inbraak. En kies ook voor het glas in je ramen voor de veiligste optie. Zoals gelaagd glas, waarbij de folie de scherven bij glasbreuk bij elkaar houdt. Zo verwond je jezelf minder gemakkelijk en kunnen inbrekers moeilijker binnendringen. Bij Meukens maak je kennis met allerlei soorten glas. En zie je hoe sterk aluminium en pvc precies zijn. Zo voel je je altijd veilig in je huis.

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren voor je (ver)bouwproject? Vraag de Meukens-adviseurs om raad.