pvc deuren deuren voordeur isolatie deuren deuren met raam

Pvc deuren: meer dan budgetvriendelijk

Je voordeur is een echte blikvanger van je woning. Je wilt dus dat die een elegante uitstraling heeft. Kies je uit ons ruime aanbod van pvc deuren van Schüco? Dan zit je zeker goed. Want die zijn veilig, mooi én duurzaam. Bovendien bieden pvc deuren ook een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Alles wat je nodig hebt dus. En dat met een aantrekkelijk prijskaartje.

 

Meukens, de beste keuze voor jouw pvc deuren!

Pvc deuren: veiligheid boven alles

De grootste troef van pvc deuren is hun veiligheid. Ze zijn zelfdovend en moeilijk ontvlambaar. Daardoor houden ze vuur goed tegen en voorkomen zo dat het zich verspreidt. Daarnaast helpen pvc deuren je om inbrekers buiten te houden dankzij een sleutelcilinderslot, een driepuntssluiting en drie zware scharnieren. Ga je voor pvc deuren met een raam? Dan zijn ze voorzien van inbraakwerende, meerlaagse isolerende dubbele beglazing. Want dat is moeilijk te doorbreken.

Zo kies je de perfecte pvc deuren voor jouw woning.

Geef je pvc deuren een eigen toets

Je wilt natuurlijk graag dat je voordeur perfect bij de rest van je woning past. Pvc deuren zijn dan ideaal. Want die zijn tijdloos: hun egaal witte paneel oogt eenvoudig en sober. Mag het wat kleurrijker? Met een structuurfolie in je favoriete kleur sluit je voordeur naadloos aan op de stijl van je gevel en ramen. Bovendien zijn pvc deuren kleur- en vormvast en zien er dus jarenlang mooi uit. Zelfs als ze de hele tijd veel zonlicht opvangen. En dankzij de krasbestendige folie blijven de panelen van je pvc deuren vrij van lelijke krassen en groeven – en dus ook van hardnekkig vuil.

Ontdek waarom pvc deuren zeker het overwegen waard zijn.

Pvc deuren, verrassend milieuvriendelijk

In tijden van strenge energienormen is het belangrijk dat je ramen en deuren bijdragen aan een goede isolatie. Met pvc deuren krijg je precies wat je nodig hebt: ze vormen een sterke barrière tussen de buiten- en binnenlucht. Want in je pvc deuren zitten meerdere dichtingen die een extra buffer vormen tegen koude, vocht, tocht én geluid. Het resultaat: een verhoogd wooncomfort en een lagere energierekening. Bovendien hebben pvc deuren weinig onderhoud nodig en zijn ze erg duurzaam. Ze gaan ruim 50 jaar mee en zijn recycleerbaar. Zeker het overwegen waard dus!

Naast pvc deuren, kan Meuken je ook verderhelpen met aluminium deuren. Maar kies je voor pvc deuren voor je (ver)bouwproject? Kom dan zeker je plannen bespreken.