gevelbekleding aluminium gevelbekleding aluminium ramen aluminium deuren houten gevelbekleding

De ideale gevelbekleding voor jouw huis

De juiste gevelbekleding geeft je gebouw een stijlvolle uitstraling. Daarom is het belangrijk dat je doordacht te werk gaat bij het kiezen van het materiaal. Natuurlijk komt er veel meer bij kijken dan alleen het uiterlijk. Houd ook rekening met het onderhoud, de isolatiemogelijkheden en de prijs. We zoomen even in op aluminium gevelbekleding. Die geeft jouw woning een industriële look en heeft tal van voordelen.

 

 

Contacteer ons

Aluminium gevelbekleding voor woningen

Aluminium gevelbekleding is niet alleen geschikt voor bedrijven, magazijnen en garages. Die past net zo goed bij een moderne woning. Dit soort gevelbekleding bestaat in vlakke alu bekleding, zoals Reynaers Paraline en Alinel. Aluminium is licht en dus gemakkelijk te verwerken tot de gewenste gevelbekleding. Nog een voordeel: het is goed bestand tegen alle weersomstandigheden én ontzettend sterk. Daardoor gaat het lange tijd mee. Bovendien aluminium het weinig onderhoud.

Geef je woning een strakke look met een aluminium gevelbekleding.

Strakke gevelbekleding met glaspartijen

Bij Meukens combineren we je aluminium gevelbekleding gemakkelijk met aluminium ramen en deuren. Die zorgen voor extra lichtinval en de nodige ventilatie. Wil je de aluminium gevelbekleding afwisselen met een volledige glasgevel? Ook dat is perfect mogelijk. Je woning krijgt dan een nog strakkere uitstraling. En jij geniet van alle voordelen van een aluminium gevel én aluminium ramen en deuren: goede isolatie, lage prijs, prima kwaliteit.

Kies voor een gevelbekleding die indruk maakt.

Gevelbekleding op maat

Een aluminium gevelbekleding bevestigen we op een houten of aluminium constructie. Dat hangt af van de huidige gevel van je woning. Het resultaat is een prachtige moderne gevel in je favoriete kleur. Want het aluminium is verkrijgbaar in een brede waaier van RAL-kleuren. Je kunt je gevelbekleding dus perfect afstemmen op jouw woning en voorkeuren.

 

Is de gevelbekleding van jouw woning aan vernieuwing toe? Kom gerust je mogelijkheden bespreken.