renovatie ramen en deuren ramen en deuren renovatie ramen renovatie deuren ramen

Expert in renovatie van ramen en deuren

De renovatie van ramen en deuren is erg belangrijk. Zeker nu we almaar duurzamer moeten bouwen en verbouwen. Koop je een oudere woning? Dan is de kans groot dat de ramen en deuren aan vervanging toe zijn. Misschien bestaan ze uit enkel glas of komt er tocht door de omlijsting. Tijd dus voor een grondige renovatie van je ramen en deuren.

 

Kom eens langs om je project te bespreken.

Renovatie van ramen en deuren: het materiaal

De renovatie van je ramen en deuren begint bij de keuze van het materiaal. Zo zijn er aluminium ramen en deuren of pvc ramen en deuren. Beide materialen hebben hun eigen voordelen. Welke je precies kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeur en de stijl van je woning. Al passen onze ramen en deuren dankzij hun slanke profielen en strakke uitstraling bij elke woonstijl. Ook hele glasgevels zijn mogelijk. Of een combinatie. Want bij de renovatie van ramen en deuren zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Ook de grootte van de ramen en deuren bepaal je helemaal zelf.

Meukens is jouw specialist in renovatie van ramen en deuren.

Renovatie van ramen en deuren: de beglazing

De beglazing speelt een belangrijke rol bij de renovatie van je ramen en deuren. Kies je voor dubbel of triple glas? Of liever hoogrendementsglas? De specialisten van Meukens leggen je duidelijk de verschillen uit. Voor de renovatie van je ramen en deuren maak je maar beter meteen de juiste keuze. Zo heb je er nog jarenlang plezier van.

Voor de renovatie van ramen en deuren moet je bij Meukens zijn.

Expert in renovatie van ramen en deuren

Meukens is specialist in renovatie van ramen en deuren. Bij ons reken je op jarenlange ervaring. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en zorgen ervoor. En jij krijgt 1 partner voor de volledige afwerking: muren rond je ramen en deuren bepleisteren, gyprocplaten aanbrengen, tablet in blauwe steen plaatsen, … Dat is maar een greep uit alles wat er bij de renovatie van je ramen en deuren komt kijken. En wij doen dat allemaal voor jou!

En tot slot laten we je huis proper en netjes achter – met nieuwe ramen en deuren natuurlijk. Maak een afspraak om de renovatie van je ramen en deuren te bespreken.