vliegenramen en deuren vliegenramen ramen deuren ramen en deuren

Onzichtbare vliegenramen en -deuren

Met vliegenramen en -deuren kun je je ramen en deuren zorgeloos open laten staan om je woning te verluchten of een frisse bries door het huis te laten gaan. Zo breng je de buitenlucht in huis zonder insecten binnen te laten en behoud je het zicht naar buiten.

 

 

Vraag meer informatie aan

Soorten vliegenramen en -deuren

Er zijn twee soorten vliegenramen en -deuren: de draai- en de schuifvliegenramen. Die eerste variant open je precies zoals een gewone deur of draairaam. Die tweede heeft een schuifsysteem. Bij Meukens installeren we onder meer Mosquito-vliegenramen. We monteren dat horrensysteem op een raam of schuifdeur om insecten buiten te houden. Dit systeem past op aluminium ramen en deuren, pvc ramen en deuren en houten ramen en deuren. Zo kun jij op elk moment zorgeloos je ramen en deuren open zetten.

Vliegenramen en -deuren zijn onmisbaar op zonnige dagen.

Stevige vliegenramen en -deuren

Voor onze vliegenramen en -deuren heb je de keuze uit standaard grijs of zwart gaas. Die kleuren passen bij elke stijl en kleur van woning. Het gaas is stevig en goed bestand tegen de verschillende weersomstandigheden.

Profiteer elke warme dag van stijlvolle vliegenramen en -deuren.

Subtiele vliegenramen en -deuren

Sommige vliegenramen en -deuren zijn greeploos. We integreren ze dan ook bijna onzichtbaar in je bestaande ramen en deuren. Deze stijlvolle vliegenramen en -deuren worden volledig op maat van je schuifraam of -deur gemaakt, zonder greep in het midden. Eerst bevestigen we een geleidingsrail aan je raam of deur en dan hangen we de vliegenramen en -deuren daaraan. Je kunt je ramen, deuren of schuifdeuren openen of sluiten zonder dat je het horrensysteem eruit hoeft te halen.

Vliegenramen en -deuren voor elke woning

Omdat we je vliegenramen en -deuren op maat van jouw woning maken, zijn ze ook ideaal voor nieuwbouw en renovatie. Bovendien passen ze perfect bij elke woning dankzij hun slanke uitstraling.

 

Zorgeloos genieten van het mooie weer in huis? Maak een afspraak om onze vliegenramen en -deuren te ontdekken.