aluminium ramen ramen steellook aluminium ramen op maat ramen op maat

Aluminium ramen voor een strakke look

Ramen en deuren bepalen mee het uitzicht van je woning. En omdat elk huis anders is, maakt Meukens je aluminium ramen volledig op maat van jouw renovatie of nieuwbouw. Aluminium ramen zijn populair omdat ze licht, strak en sterk zijn – zeker als het over grote glaspartijen gaat. Bovendien pas je ze helemaal aan jouw wensen en noden aan.

 

Contacteer Meukens voor jouw aluminium ramen

Aluminium ramen: ongeëvenaarde stevigheid

Aluminium ramen zijn goed bestand tegen temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden. Er ontstaan dus nooit barsten of scheuren. Bovendien is aluminium zo sterk dat het grote overspanningen gemakkelijk aankan. Wil je een groot raamoppervlak? Dan zijn aluminium ramen ideaal. Dankzij die onwrikbare kwaliteit gaan ze tientallen jaren mee. Een interessante investering dus. Zeker omdat aluminium ramen ook uitstekende isolatiewaarden hebben. Dat is in deze tijden een groot voordeel.

Alle voordelen van aluminium ramen op een rij.

Allemaal unieke aluminium ramen

Kies je voor aluminium ramen, dan krijg je ontelbare mogelijkheden in stijl en afwerking. Meukens maakt jouw aluminium ramen volledig volgens jouw wensen en behoeften. Je bepaalt zelf de kleur aan de buiten- én binnenkant, kiest uit talrijke elegante sluitingen en bepaalt mee de verdelingen tussen of op het glas. Zo worden je aluminium ramen de perfecte weerspiegeling van jouw droomontwerp – mooi passend bij je aluminium deuren op maat.

Investeer in aluminium ramen en geniet van de voordelen.

Aluminium ramen in steellook

Vind je ramen in zwart staal of smeedijzer ook zo mooi? Kies dan voor aluminium ramen in steellook. Die lijken sprekend op oude stalen ramen, maar zijn – deels met de hand – vervaardigd uit aluminium. Zo combineer je de voordelen van aluminium met de authenticiteit van staal. Aluminium ramen in steellook geven vooral herenhuizen, panden met een industrieel uitzicht, pastoriewoningen, landhuizen of stijlvolle veranda’s een extra mooie uitstraling. Bij Meukens maken we die helemaal zelf tot jouw unieke aluminium ramen.

Aluminium ramen vergen weinig onderhoud

Dankzij het sterke karakter van aluminium, kan vuil zich niet opstapelen in spleten of schilfers. Daardoor zijn aluminium ramen uiterst onderhoudsvriendelijk. Gewoon twee keer per jaar reinigen met een zacht onderhoudsproduct volstaat. Smeer ondertussen ook de scharnieren zodat ze vlot openen en sluiten. Zo blijven je aluminium ramen in topconditie.

 

Op zoek naar aluminium ramen voor je renovatie- of nieuwbouwproject? Doe dan inspiratie op in onze toonzaal. Daar vind je talrijke voorbeelden van aluminium ramen en deuren.

 

Kom langs