glasgevels beglazing grote glaspartijen glaspartijen driedubbele beglazing

Glasgevels voor licht en ruimte

Glasgevels geven elk gebouw een unieke uitstraling – ook jouw woning. Want grote glaspartijen zijn indrukwekkend en trekken dus meteen de aandacht. En omdat ze veel natuurlijk licht binnenlaten, schep je ruimte en verhoog je je wooncomfort. Zeker als je glasgevels combineert met superisolerend glas en goede zonwering. Want zo blijft het in de winter comfortabel warm en in de zomer langer koel.

 

Meukens is jouw partner voor een glasgevel!

Glasgevels voor grote raampartijen

Wil je graag grote glaspartijen in je woning met een strakke afwerking en zo weinig mogelijk aluminium? Dan zijn glasgevels van Meukens de oplossing. Want met de speciale gevelsystemen van Reynaers bouwen we grote slanke kokers, met verticale, hellende of gebogen vlakken. Zo krijgt je woning een extra dimensie. De mogelijkheden van glasgevels zijn ontelbaar. De creatieve vrijheid gigantisch. Van bescheiden glasgevels tot grote, complexe raamsituaties: Meukens klaart de klus.

Dankzij glasgevels baadt je woonruimte in het licht.

Glasgevels op maat van jouw woning

We ontwerpen en produceren glasgevels op maat voor elk project. En omdat de gevelsystemen beschikbaar zijn in meer dan 400 RAL-kleuren en in verschillende afwerkingsvormen, zijn alle glasgevels uniek. Ze worden vooral toegepast in grotere projecten zoals appartementen, toonzalen, kantoor- en bedrijfsgebouwen. Toch zijn glasgevels ook de ideale oplossing voor wie in zijn moderne woning grote beglazing met onverhinderd uitzicht op de tuin wil.

Glasgevels geven je woning meteen een stijlvolle uitstraling.

Glasgevels en isolatie

Ook glasgevels voldoen prima aan de verwachte isolatieniveaus. Kies je voor driedubbele beglazing? Dan zijn glasgevels met sterke profielen zelfs geschikt voor passief of lage-energiebouw. Bepaalde gordijngevelsystemen bieden een thermische isolatie voor robuuste constructies met grote glasoppervlaktes.

 

Op zoek naar glasgevels voor je woning of bedrijf? Laat Meukens je bouwplannen onder de loep nemen voor het mooiste resultaat! Neem contact met ons op.