screens buitenzonwering vliegenraam schuifdeuren glasgevels

Screens voor een aangenaam binnenklimaat

Screens zijn een efficiënte en handige manier om de zon – en daardoor ook een groot deel van haar warmte – buiten te houden. Dat is zeker interessant bij grote schuiframen of -deuren of glasgevels. Zo voelt het zelfs op een snikhete zomerdag toch aangenaam in huis of op kantoor. Meukens is specialist in dit soort buitenzonwering en geeft je graag persoonlijk advies.

 

Neem contact met ons op.

Allerlei soorten screens

Deze buitenzonwering is verkrijgbaar in verschillende montagesituaties. Sommige screens zijn bijvoorbeeld onzichtbaar omdat ze in de spouw zitten verborgen. Zo zijn ze in opgerolde toestand niet te zien aan de buitenkant van je woning. Andere zijn wel zichtbaar in een eigentijdse, vierkante of afgeronde kast. De screens zijn ook verkrijgbaar met verduisterend doek zodat je nieuwsgierige blikken buiten kunt houden. Bovendien zijn ze bestand tegen de wind – windklasse 2 of 3.

Ontdek de voordelen van buitenzonwering voor je ramen.

Buitenzonwering op maat

Voor screens heb je een ruime keuze uit doeken – normaal of verduisterend – in tal van kleuren en afmetingen. Zo kun je de buitenzonwering kiezen die perfect bij de stijl van jouw woning past. Ook handig: je kunt opteren voor een clipsysteem zodat je een hor kunt plaatsen. Wil je dat niet? Dan is er ook een insectenwerend doek of een vliegenraam of -deur. Meukens maakt jouw buitenzonwering volledig op maat van jouw wensen en voorkeuren.

Met buitenzonwering hoef jij niet te puffen op een snikhete zomerdag.

Zo bestuur je je screens

Ook de besturing van je screens bepaal je zelf. Ga je voor een eenvoudige knopbediening of verkies je een geavanceerdere afstandsbediening? Besturing via je smartphone of je domoticasysteem behoort eveneens tot de mogelijkheden. Heb je zonnepanelen, dan kunnen we je screens daarop aansluiten. Je hoeft dan geen stroom te voorzien. Zo wordt je buitenzonwering nog duurzamer.

Wil je graag meer weten over buitenzonwering? Neem contact op met de specialisten van Meukens voor het juiste advies.